För Hyresgäster

Inflyttning

Välkommen som hyregäst till Hagmans Bygg & Fastigheter. Vi kommer göra allt för att ni ska trivas så bra som möjligt hos oss. Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på telefon: 0707-602718 eller mail: info@hagmansbygg.se. I alla våra fastigheter står Com Hem för leveransen av kabel-tv, bredband och IP-telefoni. För mer info om Com Hem´s tjänster och produkter besök www.comhem.se eller kontakta Com Hem´s kundtjänst på 0771-550000.

För hushållselen i våra fastigheter står Jönköpings Energi. Vid frågor kring detta, ring: 036-108200.

Samtliga hyresgäster skall ha brandvarnare i lägenheten/bostaden. Hyresgästen står för installation och skötsel av sin brandvarnare.

Utflyttning

För hyreslägenheter är uppsägningstiden alltid 3 månader (from. månadskiftet, efter det att information kommit oss tillhanda). Avtala alltid tid för besiktning senast 1 vecka innan utflyttning sker. Detta gör ni enklast på telefon: 0707-602718. Vid utflyttning skall nycklar till lägenheten/bostaden lämnas till hyresvärden senast i samband med besiktningen. Nycklarna skall lämnas senast kl. 12:00 den 1:a i månaden. Om den 1:a i månaden inträffar på en helgdag skall nycklarna lämans efterföljande vardag.

I samband med utflyttningen kontrollbesiktigas lägenheten av oss. Det som kontrolleras vid besiktningen är underhåll samt städning. Är lägenheten utsatt för onormalt slitage och/eller att städningen ej är godtagbar kan du som hyresgäst komma att debiteras för detta. Viktigt att tänka på vid städning; spisen, kyl/frys, köksfläkt, garderober, toalettstol, golvbrunnar, armaturer samt vind/källarförråd.

OBS! Glöm ej att avanmäla ditt elabonnemang till Jönköpings Energi.

Blankett för uppsägning (PDF)

Felanmälan

Om fel uppkommer i er lägenhet/bostad ber vi er så snart som möjligt inkomma med information kring detta till oss på: 0707-602718. Vid aktuta fel ber vi er kontakta oss via vårat journummer: 076-3402595.

Övrigt

Ni får aldrig hyra ut er lägenhet i andra hand utan vårt godkännande. Om ni har beaktingsvärda skäl för en ev. uthyrning, skall ni inkomma med en skriftlig ansökan till oss.